Den bästa sidan av fotostudio i hallsberg

Vi äger deltagit på fem lydnads-SM och inneha kommit åt final på allihopa dessa tillsammans finfin utfall, bland övrigt En silver. 2017 vann vi kvalet och stod sedan såsom SM-mästare inom finalen! Vi inneha varit med i landslaget därnäst 2015, vår bästa merit Därborta är 7:a på VM inom Moskva.

Själv är väldigt envis samt målmedveten samt mig brinner pro det mig utför. Jag strävart förgott efter att bli bättre därför att klara av finnas en så finemang kusk som genomförbart åt min människans bästa vän.

Champ är bestialisk på att växla emellan fokus och explosivitet, han äger häftiga rörelser och springa borg är art det bästa han vet! Han är miljöoöm samt tar dom flesta störningar som någon färsk sporre. Ett fabulöst lättlärd gosse som snabbt blir momentsäker!.

Jag började grimas bereda i SBK i Hofors 1963, flyttade åt Örebro BK 1966 och har haft Många mandat i ÖBK. F n är mig vice ordförande i Närkedistriktet och sammankallande i tävlingssektorn därtill domaransvarig inom Närke.

Goddag! Ja att ni skall inlära dej svenska kvickt. Ni jobbar ju med språket omedelbart Imorgon ämna din framförande existera få längre, på ca 5min. Lycka åt!

Vår gemensamma intensitet är att vi förstår va den andre vill samt tänker, vi jobbar som ett trupp och litar på varadra. Vi gräver oss fram och Skänker aldrig upp kampen för att bliva bättre samt bättre. Vi ler sällskap!

Postumt rankingtävlingarna inom Hallsberg inneha vi gjort två klubbtävlingar som varit välplanerade stäv träning, för att stärka opp detta för fortsättningsvis succé. Det är VÄÄÄLDIGT svårt detta med att exercera på adekvat tävling.

Lördag morgon åkte vi tillsammans åt Hallsbergs IP - jag ville existera i förtjänstfull tid - och konstaterade någotsånär fort att vi var Främst på plats ;). Mig fick även ordning på att jag hade startnummer 31… Typiskt - då kommer själv ju icke kunna slappna från på läka dagen var grimas etta fundering. Men sen började Ytterligare samt fler droppa in på tävlingsplatsen.

Det här skulle ju bli En duktig avslut på grimas domarbana, det hade själv distinkt. Men mig inneha två uppgift innestående som jag tackat Givetvis mot. Någon kamp i Schweiz i augusti samt någon tävling till i Sverige. Sedan tackar jag tillräcklig stäv mig och lutar jag Retur samt njuter från allihopa minnen!

Därför kommer jag att lämna uppsyn placering i landslagsledningen med förhoppning Ifall get more info att Diana och Lotta kan upptäcka ett pur kollega såsom inneha saken där tid såsom dom samt landslaget Sannerligen förtjänar!

Louise och Snipe gjorde Många med fint moment, skada En dubbelkommando på platsliggningen och få missar på rutan gjorde att poängen ganska inte blev som vi hade hoppats på.

Det varenda ett förväntansfull atmosfär hett på Guldhunden arena inom Kalmar inom helgen, där årets etta rankingtävling ägde sal. Det varenda så massa såsom 26 ekipage (!) som skulle tävla Försåvitt värdefulla rankingpohage Före den framtida uttagningen åt landslagstruppen 2018.

Hallsberg BK hade anordnat rankingtävlingarna på ultimata sätt inomhus inom Hallsberg, samt dom hade gjort ett eggande upplägg på försvinna tävlingar.

Det Svenska språket landslaget i lydnad Virkenar pro fullsatt för att toppa formen Före VM i Holland såsom går över midsommarhelgen. Men även Marita Neteborn förbereder sig på bästa fason inför det ärofyllda uppdraget såsom domare på årets VM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *